Waar ben je naar op zoek?

Aalst-Oudenaarde

OPENDOEK regio Aalst-Oudenaarde ondersteunt theatermakers en gezelschappen door theaterbezoek, ontmoetingsmomenten, huldigingen en informele contacten.

OPENDOEK AALST-OUDENAARDE ZOEKT VRIJWILLIGERS

Ben je zelf actief bezig met amateurtheater of ga je er vaak naar kijken? Dan zou jij diegene kunnen zijn die wij zoeken!

OPENDOEK heeft namelijk heel wat aangesloten groepen en we proberen elk van hen minstens 1 keer per seizoen te bezoeken. Als OPENDOEK vrijwilliger ga je naar een voorstelling kijken en het enige wat wij achteraf van jou verwachten is een gesprek en een verslag. Maak een praatje met de regisseur, de acteurs, de costumière, de technieker en stel daarbij OPENDOEK voor, vraag naar hun noden, hun ideeën, … Min. 2 keer per jaar bespreek je deze met de andere regiomedewerkers op een vergadering en ontmoet je mensen die dezelfde passie met je delen. Wij bieden je gratis lidmaatschap waarmee je allerhande voordelen hebt, de kosten worden volledig terugbetaald en als regiomedewerker voor OPENDOEK word je uiteraard ook uitgenodigd naar onze andere activiteiten, zoals festivals, regiobijeenkomsten en contactdagen.

Lijkt je dit echt iets voor jou? Stuur dan zeker een mailtje naar info@opendoek.be

De Facebook-groep van OPENDOEK regio Aalst-Oudenaarde kan je gebruiken om voorstellingen aan te kondigen, ideeën te lanceren, vragen te stellen, decorstukken, attributen of zelfs spelers en technici te zoeken, ...
Facebookgroep

Wie is wie?

Kurt De Smet

Kurt De Smet

Regiocoördinator
kds@­outlook.be
0483 43 12 83
Bart Roels zw w

Bart Roels

Communicatieverantwoordelijke
bart.roels@­outlook.be
0479 86 14 09
Annick Casteleyn

Annick Casteleyn

Regiomedewerker
Jean Desmaele

Jean Desmaele

Regiomedewerker
jeedee1@­outlook.be
0497 45 61 00
Katlijn De Smet

Katlijn De Smet

Regiomedewerker
Cindy De Wolf

Cindy De Wolf

Regiomedewerker
Etienne Reunes

Etienne Reunes

Regiomedewerker

Cursussen in de regio

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!