Waar ben je naar op zoek?

Ontdekken / verdiepen

Heb je nog artistiek advies nodig net voor de première? Krijg je de buurtbewoners niet meer in de zaal? Zit de werking van je bestuur in het slop? Zie je door het sociale-media-bos de bomen niet meer? Speelhetslim van OPENDOEK kan je helpen!

Speelhetslim

Naast Theatercursussen voor op en naast de scène, bieden we ook andere gepersonaliseerde formules aan om te groeien op artistiek en zakelijk vlak of bij de promotie van je projecten: coaching, theateradvies, trajectbegeleiding en binnenkomers. OPENDOEK-leden (zowel in gezelschappen of als individu) kunnen er hun talenten ontwikkelen of verdiepen.

Kom meer te weten over elke formule, wat de tijdsinvestering en de kostprijs is. Wil je gebruik maken van het speelhetslim-aanbod? Speel het dan slim en word lid van OPENDOEK.

De algemene voorwaarden voor onze cursussen vind je hier:
Algemene voorwaarden cursussen

Kan je er even niet meer aan uit wat voor jou de beste oplossing is? Gebruik dan onze wegwijzer:

Flowchart speelhetslim
Foto Souvenir

Souvenir

Vanaf februari 2023 organiseren wij in Antwerpen onze gratis opleiding Souvenir.  Deze opleiding focust zich op het theater maken voor mensen met dementie. Er is aandacht voor zowel de artistieke aspecten als de omgang met mensen met dementie.   

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!