Waar ben je naar op zoek?

Vind een gezelschap

Ben je op zoek zijn naar theaterverenigingen, om er te spelen, vrijwilliger te worden of gewoon naar de voorstellingen te komen kijken, gebruik dan deze kaart om een vereniging in je buurt te vinden.

Staat jouw vereniging er niet tussen?

Voor deze kaart gebruiken we enkel de 'hoofdactiviteit' gegevens van de theatergezelschappen aangesloten bij OPENDOEK. Dit is namelijk de meest relevante informatie voor mogelijk publiek. Als je geen eigen zaal hebt, geef dan de plek op waar de meeste voorstellingen of repetities doorgaan. Verenigingen die geen hoofdactiviteitsadres opgeven worden niet opgenomen op de kaart. Help je ons een zo volledig mogelijk beeld te geven van theater in de vrije tijd in Vlaanderen en Brussel?

Het hoofdactiviteitsadres kan worden ingevuld via mijn.opendoek, onder 'aanpassen van de vereniging'. Nog vragen? Contacteer ons via mail (info@opendoek.be) of telefoon 03 222 40 90.

Klopt er iets niet?

Staat jouw vereniging er wel tussen maar kloppen de gegevens niet? Geef ons zeker door wat er moeten worden aangepast, en wij brengen het zo snel mogelijk in orde! Contacteer ons via mail (info@opendoek.be) of telefoon 03 222 40 90.

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!