Waar ben je naar op zoek?

Landjuweelfestival 2023 in Brugge

Het Landjuweelfestival toont het theater in de vrije tijd in al zijn kwaliteit en diversiteit. Het festival presenteert een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel.

Landjuweel23 animatie

Sinds 2016 vindt het Landjuweelfestival elk jaar in een andere stad plaats. In 2016 was Mechelen de eerste halte op deze ronde door Vlaanderen. In 2017 meerden we aan in Oostende. In 2018 was Genk aan de beurt, voor het 82ste Landjuweel. In 2019 trokken we naar onze hoofdstad. In 2020 en 2021 kon het Landjuweelfestival niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen. In 2022 trokken we naar Turnhout. De komende editie vindt plaats in Brugge van 27 oktober tot 1 november 2023.

Festivalpas nu beschikbaar

Nog tot 9 oktober kan je een festivalpas kopen die je toegang geeft tot alle voorstellingen. Lees snel hoe het werkt en verzeker je van vijf dagen Landjuweelfestival op z'n best.

Kandideren

Kandideer met jouw voorstelling en meld je aan via deze pagina.

Opgelet: elk theatergezelschap kan per theaterseizoen maar één selectiebezoek voor het Landjuweelfestival aanvragen. Voor andere voorstellingen kan je wel gratis theateradvies aanvragen.

Op zoek naar de longlist van voorbije edities? Die vind je hier!

Alle informatie om te kandideren:

Vragen? Neem contact op met

Sven Vanrietvelde Sven Vanrietvelde Hover

Sven Vanrietvelde

speelhetslim coördinator (cursussen, theateradvies & trajectbegeleiding)
Lotte Troch Lotte Troch Hover

Lotte Troch

Coördinator Spots op West
Midas Lemenu Midas Lemenu - hover

Midas Lemenu

Coördinator communicatie

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!