Waar ben je naar op zoek?

Theateradvies

Je volgende stuk wordt misschien wel het beste stuk dat je ooit speelde, althans zo voelt het. Of net de grootste uitdaging die je als individuele maker of gezelschap hebt gehad. Maar hoe denkt een neutrale theateradviseur erover?

Speelhetslim

Bij OPENDOEK kan je een neutrale theateradviseur uitnodigen. Deze expert komt langs op een repetitie of voorstelling en geeft tijdens een nagesprek de sterktes en de groeikansen mee aan de groep. Waar mogelijk, geeft die enkele oplossingen mee. Nadien vragen we jullie een verslag te maken van de feedback. Zo ontdekken we wat jij/jouw gezelschap ervan heeft opgestoken én stuurt de theateradviseur bij waar nodig.

Vraag minimum één maand op voorhand een theateradviseur aan. Je kan zelf aangeven op welk deel van je productie er bijsturing nodig is. Wij zoeken voor jouw gezelschap dan de beste match.

Opgelet: je kan slechts éénmaal per seizoen een theateradviseur aanvragen.
Lees hier de algemene voorwaarden.

Het is uniek om tijdens het proces van de repetities een tweede adem te vinden. Via de feedback werden de acteurs gesterkt om nieuwe dingen uit te proberen. De blik van de regisseur werd verruimd. Zo werd ons spel naar een hoger niveau getild.
Theater Dakwerken
Theateradvies is volledig gratis voor OPENDOEK-leden!
Lid worden

Wie zijn de theateradviseurs?

OPENDOEK wil zijn leden kwalitatief theateradvies aanbieden.

Sinds oktober 2019 zijn meer dan 30 enthousiastelingen gestart aan de opleiding tot theateradviseur. Wij investeren in professionele docenten die met passie voor het vak onze theateradviseurs opleiden, zodat jouw gezelschap iets heeft aan het theateradvies.

Gedurende enkele contactmomenten stomen wij de adviseurs klaar en bieden hen een doorgedreven stage, waarbij ze feedback krijgen van ervaren rotten in het vak.

Nog vragen? Interesse om adviseur te worden? Contacteer onze collega's.

Sven Vanrietvelde Sven Vanrietvelde Hover

Sven Vanrietvelde

speelhetslim coördinator (cursussen, theateradvies & trajectbegeleiding)

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!