Waar ben je naar op zoek?

OPENDOEK officieel geaccrediteerd door Erasmus+

maandag 11 mrt. 2024
C Liza Renders

Goed nieuws! OPENDOEK werd officieel geaccrediteerd door Erasmus+.

INTERNATIONALE ERVARINGEN VOOR JOUW JONGERENTHEATERGEZELSCHAP

Bij OPENDOEK hechten we veel belang aan het verspreiden van de waarden van theater. Ons nationaal activiteiten- en vormingsaanbod maakt die verspreiding van de theatermicrobe alvast mogelijk, maar nu kan je als jongere via JongDOEK ook de internationale grenzen van theater gaan opzoeken! Een netwerk creëren van gelijkgestemde leeftijdsgenoten, blootgesteld worden aan diverse culturen en achtergronden, samenkomen zowel online als in real life; het zijn allemaal cruciale componenten in de optimale ontwikkeling van jongeren. Daarom zijn we erg trots dat we met onze accreditatie een stapje verder kunnen zetten op het internationale podium!

Kijk je ernaar uit om theater in een internationale context te ontdekken? Ben je een begeleider van een jongerengroep en wil je kennis opdoen in het buitenland (binnen Europa)? Wil je met je theatergroep of met een groepje jongeren naar het buitenland, om daar een theaterproject te organiseren? Of wil je een buitenlands gezelschap bij jou uitnodigen? Dat is allemaal mogelijk!

Stel je kandidaat via info@opendoek.be en pitch je idee aan ons! Of kom langs bij ons op kantoor (Italiëlei 6, 2000 Antwerpen). Tot snel?

Meer nieuws

Het Feestkomitee Multatuliteater Dagmar Blommaert 2013 2

Hulplijn bij de aanvraag van projectsubsidies talentontwikkeling amateurkunsten

Subsidies 01.08.2022
Lees meer

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!