Waar ben je naar op zoek?

Op zoek naar een Toneelmeester

Wij met het revue gezelschap (oostende) zoeken een geëngageerde toneelmeester om onze voorstellingen in goede banen te leiden
aanbieder is
Acteur
aanbieder zoekt
Andere
geplaatst op
28 mrt. 2024

🎭 Zoektocht naar de ultieme toneelmeester voor d'Ostendsche Revue! 🎭

Heb jij een passie voor theater, maar sta je liever zelf niet op de planken? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou! Onze Revuefamilie is op zoek naar een extra familielid, een toneelmeester die met ons mee wil rollen van het lachen!

Maar wat wil da nu precies zeggen, onzen toneelmeester zijn? Jij bent ons geheime wapen achter de schermen, onze goeie maat die alles in goeie banen leidt tijdens de show. Je bent de communicatie tussen het gebeuren op scène (geluids- en licht, decor, klaar zetten coulissen) en alles daar omheen (decorploeg, geluids- en lichttechniekers, field technieker). We hebben iemand nodig die kalm blijft, alles in de gaten houdt en duidelijk kan communiceren. Kom jij ons team versterken als onze backstage-held/in?

Wat staat jou te wachten? Een plekje in een gezellige bende met een serieuze hoek eraf. Je krijgt de kans de kans om samen met een bont gezelschap van toneelfanaten te werken en jouw talenten te laten stralen in een wereld vol humor en plezier.

Heb jij ervaring als toneelmeester of ben je bereid om deze uitdagende rol aan te nemen? Stuur ons een berichtje of reageer hieronder en wie weet maak jij binnenkort deel uit van d'Ostendsche Revue familie, waar theater en satire hand in hand gaan!

🌟 Waar wacht je nog op? Kom bij de club en laat ons samen de Grote Post op z'n kop zetten! 🌟

Reageren

Meer zoekertjes

Cameraman inclusief monteur gezocht.

Cameraman inclusief Monteur gezocht, voor sketches & videoclips te filmen & monteren.
Lees meer
aanbieder is
Acteur
aanbieder zoekt
Andere
geplaatst op
28 mrt. 2024

Te koop

Zes authentieke thaeterstoelen
Lees meer
aanbieder is
Acteur
aanbieder zoekt
Andere
geplaatst op
26 mrt. 2024

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!