What are you looking for?

Op zoek naar een Toneelmeester

Wij met het revue gezelschap (oostende) zoeken een geëngageerde toneelmeester om onze voorstellingen in goede banen te leiden
provider is
Actor
provider is looking for
Other
posted on
28 Mar 2024

🎭 Zoektocht naar de ultieme toneelmeester voor d'Ostendsche Revue! 🎭

Heb jij een passie voor theater, maar sta je liever zelf niet op de planken? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou! Onze Revuefamilie is op zoek naar een extra familielid, een toneelmeester die met ons mee wil rollen van het lachen!

Maar wat wil da nu precies zeggen, onzen toneelmeester zijn? Jij bent ons geheime wapen achter de schermen, onze goeie maat die alles in goeie banen leidt tijdens de show. Je bent de communicatie tussen het gebeuren op scène (geluids- en licht, decor, klaar zetten coulissen) en alles daar omheen (decorploeg, geluids- en lichttechniekers, field technieker). We hebben iemand nodig die kalm blijft, alles in de gaten houdt en duidelijk kan communiceren. Kom jij ons team versterken als onze backstage-held/in?

Wat staat jou te wachten? Een plekje in een gezellige bende met een serieuze hoek eraf. Je krijgt de kans de kans om samen met een bont gezelschap van toneelfanaten te werken en jouw talenten te laten stralen in een wereld vol humor en plezier.

Heb jij ervaring als toneelmeester of ben je bereid om deze uitdagende rol aan te nemen? Stuur ons een berichtje of reageer hieronder en wie weet maak jij binnenkort deel uit van d'Ostendsche Revue familie, waar theater en satire hand in hand gaan!

🌟 Waar wacht je nog op? Kom bij de club en laat ons samen de Grote Post op z'n kop zetten! 🌟

React

More ads

Cameraman inclusief monteur gezocht.

Cameraman inclusief Monteur gezocht, voor sketches & videoclips te filmen & monteren.
Read more
provider is
Actor
provider is looking for
Other
posted on
28 Mar 2024

Te koop

Zes authentieke thaeterstoelen
Read more
provider is
Actor
provider is looking for
Other
posted on
26 Mar 2024

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)