Waar ben je naar op zoek?

Gent-Eeklo

OPENDOEK regio Gent-Eeklo ondersteunt theatermakers en gezelschappen door theaterbezoek, ontmoetingsmomenten, huldigingen en informele contacten.

OPENDOEK ZOEKT VRIJWILLIGERS

Ben je zelf actief bezig met amateurtheater of ga je er vaak naar kijken? Dan zou jij diegene kunnen zijn die wij zoeken!

OPENDOEK heeft namelijk heel wat aangesloten groepen en we proberen elk van hen minstens 1 keer per seizoen te bezoeken. Als OPENDOEK vrijwilliger ga je naar een voorstelling kijken en het enige wat wij achteraf van jou verwachten is een gesprek en een verslag. Maak een praatje met de regisseur, de acteurs, de costumière, de technieker en stel daarbij OPENDOEK voor, vraag naar hun noden, hun ideeën, … Min. 2 keer per jaar bespreek je deze met de andere regiomedewerkers op een vergadering en ontmoet je mensen die dezelfde passie met je delen. Wij bieden je gratis lidmaatschap waarmee je allerhande voordelen hebt, de kosten worden volledig terugbetaald en als regiomedewerker voor OPENDOEK word je uiteraard ook uitgenodigd naar onze andere activiteiten, zoals festivals, regiobijeenkomsten en contactdagen.

Lijkt je dit echt iets voor jou? Stuur dan zeker een mailtje naar info@opendoek.be

JOEPIE! THEATER KIJKEN, MAKEN, SPELEN!

OPENDOEK en de regiowerking Gent-Eeklo is uiteraard heel benieuwd naar hoe het met jullie gaat. Staan jullie dit jaar nog op de planken? Laat het ons weten!

Wat zijn we blij dat we volop kunnen genieten van theater, stukken oefenen en spelen. OPENDOEK en de regiowerking Gent-Eeklo is uiteraard heel benieuwd naar hoe het met jullie gaat. Staan jullie dit seizoen op de planken? Laat het ons weten!

Deel jullie plannen zeker via de Facebookgroep OPENDOEK Gent-Eeklo.
Zo bereik je rechtstreeks een betrokken en geïnteresseerd publiek.

De Facebook-groep van OPENDOEK regio Gent-Eeklo kan je gebruiken om voorstellingen aan te kondigen, ideeën te lanceren, vragen te stellen, decorstukken, attributen of zelfs spelers en technici te zoeken, ...
Facebookgroep

HET LANDJUWEELFESTIVAL STRIJKT DIT JAAR NEER IN GENT, van 26 tot 30 oktober

Het Landjuweelfestival strijkt neer in Gent voor het feest van theater in de vrije tijd. Het festival toont voorstelling van gezelschappen uit Vlaanderen en Brussel die iedereen gezien moet hebben.

De shortlist van het Landjuweelfestival 2024 is intussen bekend! Het belooft weer een indrukwekkende editie te worden. Proficiat aan alle geselecteerde gezelschappen.

𝘼𝙩𝙖𝙡𝙖𝙣𝙩𝙖 / Theater Krakeel

𝘿𝙚 𝙂𝙤𝙪𝙙𝙚𝙣 𝘿𝙧𝙖𝙖𝙠 / Theatergroep Hoogspanning

𝘿𝙚 𝙋𝙞𝙟𝙣𝙙𝙚𝙧𝙨 / La Barraca - Gent

𝘿𝙍𝙐𝙋 / Toneelkring Kunst Adelt Steenbrugge

𝙂𝙤𝙙 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙎𝙡𝙖𝙘𝙝𝙩𝙞𝙣𝙜 / Toneelatelier Aalst

𝙑𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚𝙩 / Theater Rosie

𝙒𝙊𝙍𝙆 𝙒𝙊𝙍𝙆 / Tinello Toneelgezelschap

Hou onze kanalen in de gaten voor verdere updates over het Landjuweelfestival 2024!

Wie is wie?

Martine De Jaeger

Martine De Jaeger

Regiocoördinator
Maxime Westhof Jacobs

Maxime Westhof-Jacobs

Communicatieverantwoordelijke
Annick Casteleyn

Annick Casteleyn

Regiomedewerker
Nadine Demaerteliere

Nadine De Maerteleire

Regiomedewerker
Georges Van Damme

Georges Van Damme

Regiomedewerker
Johan van Heule

Johan van Heule

Regiomedewerker
johan.vanheule@­vsi2.be
0475 62 36 75
Charlotte Van Hulle

Charlotte Vanhulle

Regiomedewerker

Cursussen in de regio

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!