Waar ben je naar op zoek?

OPENDOEK zoekt partnerorganisates voor vakantieproject Project V in 2024

maandag 19 jun. 2023
Project V Nikon Liza 3

Project V is er voor kwetsbare kinderen en jongeren. Het heeft als doel om aan de hand van theater zomerverlies tegen te gaan en hen een verhaal te geven op 1 september.

Project V is een vakantieproject van OPENDOEK, voor kinderen en jongeren in een kwetsbare positie die niet op vakantie kunnen. Het heeft als doel om aan de hand van theaterworkshops zomerverlies tegen te gaan en kinderen een verhaal te geven op 1 september. We starten van de constatatie dat veel initiatieven voor deze doelgroep van korte duur zijn. Daarom organiseren we niet één kamp van 1 of 2 weken maar komen we één dag per week samen, gespreid over de volledige vakantie. Zo blijven deelnemers de hele zomer gestimuleerd, zijn ze deel van iets groters en hebben ze steeds iets om naar uit te kijken.

Met Project V willen we kinderen en jongeren bereiken die drempels (financieel of anders) ervaren om in de zomer waardevolle vakantie-ervaringen op te bouwen. OPENDOEK zoekt organisaties die met kwetsbare kinderen of jongeren werken en/of lokale besturen die het project mee willen uitrollen in de zomer van 2024. Is Project V misschien wel iets voor jouw organisatie of lokaal bestuur, kom dan luisteren naar één van de infosessies waarop we de doelstellingen van het project, de uitrol ervan en een mogelijke samenwerking verder toelichten. De infosessies zijn vrijblijvend.

De infosessies zijn intussen voorbij. Interesse om alsnog mee te werken?
Neem contact op via projectv@opendoek.be

Dossier Project V 1 982.65 KB pdf

Meer nieuws

DALL Ebeeld gevangenissen

Breng je voorstelling in een gevangenis

Open Call 28.03.2023
Lees meer
Leuven Centraal c BELGA 1

Ex-gedetineerde Andy liep de toneelmicrobe op in de gevangenis van Leuven-Centraal

OPENDOEK magazine 08.10.2020
Lees meer

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!