Waar ben je naar op zoek?

Toekoer festival

Praktisch

Info en Tickets

  • Alle voorstellingen op Toekoer Festival zijn gratis.
  • Reserveren, om zeker te zijn van een plek, wordt aangeraden.

Gratis festival

Toekoer Festival wil iedereen de kans geven om alle voorstellingen bij te wonen. Je gratis ticket reserveren voor een voorstelling is niet verplicht maar wel aangeraden om zeker te zijn van je plek. Voor voorstellingen die niet volzet zijn, kan je de dag zelf ter plaatse nog intekenen. Enkele workshops zijn dit jaar betalend, hiervoor is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan vanaf het begin van de zomer.

Infostand

Je vindt de infostand in de OPENDOEK-caravan achter de kloosterpoort aan de Herkenrodedreef. Hier kan je terecht voor meer info over het festival en de andere activiteiten van OPENDOEK. De infostand is open van 10u tot 17u.

Toegankelijkheid

Niet alle speellocaties op het festival zijn handig te betreden met een rolstoel. Wanneer een voorstelling rolstoeltoegankelijk is staat dit in het programma aangegeven.

Bereikbaarheid

Weet je niet meteen hoe je op Toekoer geraakt?

Auto

Volg via de autowegen E314 en E313 naar Hasselt, neem Afrit 27 Hasselt-West. Sla rechts af op de N2, en nogmaals rechtsaf op de N729 of Herkenrodedreef. Blijf de Herkenrodedreef volgen tot aan de Abdij van Herkenrode.

Openbaar vervoer

NMBS

Het dichtstbijzijnde NMBS-station is het Station van Hasselt. Voor de actuele dienstregeling kijk op www.belgianrail.be

Bus

De dichtsbijzijnde bediende halte van De Lijn is 'Kuringen Heerstraat', op ongeveer 1km van de Abdij. Bussen H01 en H12 stoppen hier. (Beide bussen stoppen ook aan Station hasselt). Voor de actuele dienstverlening kijk op www.delijn.be

Adres

Herita Herkenrode

Abdij van Herkenrode

Herkenrodeabdij 4,
3511 Kuringen, Hasselt

Bekijk op Google Maps

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!