Waar ben je naar op zoek?

OPEN CALL voor jonge makers

Ben jij een jonge (theater)maker? Heb je een origineel en verfrissend idee voor een podiumkunstenproject om uit te voeren in Gent, maar mis je de nodige middelen en ondersteuning? Pitch je project aan OPENDOEK en misschien krijg jij wel de kans om je project uit te voeren!

OPENDOEK organiseert van 26 tot 30 oktober het Landjuweelfestival in Gent. Dit festival toont het theater in de vrije tijd in alle kwaliteit en diversiteit. Het presenteert een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel.

In deze context zetten we een project op waarbij we jonge makers de ruimte willen bieden om hun project uit te werken. We willen met dit project ontmoeting creëren tussen jonge makers en de Gentse theatergezelschappen. We stimuleren jonge makers om voor dit project samen te werken met spelers uit het Gentse theater in de vrije tijd. Het resultaat van deze projecten wordt opgenomen in de programmatie van het Landjuweelfestival.

Je kan je project indienen via het formulier onderaan deze pagina. De deadline is 15 april. Meer info vind je hieronder. 

Aanmeldformulier

Hieronder kan je je project aanmelden. In het formulier word je gevraagd om twee bestanden te uploaden: de begroting en de video. We raden je aan om die bestanden aan te maken vooraleer je het formulier begint in te vullen.

Hier kan je het sjabloon voor je begroting downloaden.

Begrotingssjabloon OPEN CALL 199.97 KB word

Gegevens van de aanmelder

500 characters left
500 characters left

Omschrijving van het project

2000 characters left

Bijlagen

Hierbij verklaar ik dat

Hulp nodig?

Loop je vast bij het invullen van dit aanmeldingsformulier? Heb je een leuk idee, maar weet je totaal niet hoe je dat op papier moet zetten? Hoe je aan een begroting moet beginnen? Hoe je ons kan overtuigen van de kracht van je project? Stuur een mailtje, postduif, bel of spring eens binnen op kantoor (Italiëlei 6, 2000 Antwerpen)!

Arno Van Den Brulle Arno Van Den Brulle Hover

Arno Van Den Brulle

Medewerker communicatie en coördinator Landjuweelfestival
arno.van.den.brulle@­opendoek.be
03 222 40 92
0484 64 70 97

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!