What are you looking for?

OPEN CALL voor jonge makers

Ben jij een jonge (theater)maker? Heb je een origineel en verfrissend idee voor een podiumkunstenproject om uit te voeren in Gent, maar mis je de nodige middelen en ondersteuning? Pitch je project aan OPENDOEK en misschien krijg jij wel de kans om je project uit te voeren!

OPENDOEK organiseert van 26 tot 30 oktober het Landjuweelfestival in Gent. Dit festival toont het theater in de vrije tijd in alle kwaliteit en diversiteit. Het presenteert een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel.

In deze context zetten we een project op waarbij we jonge makers de ruimte willen bieden om hun project uit te werken. We willen met dit project ontmoeting creëren tussen jonge makers en de Gentse theatergezelschappen. We stimuleren jonge makers om voor dit project samen te werken met spelers uit het Gentse theater in de vrije tijd. Het resultaat van deze projecten wordt opgenomen in de programmatie van het Landjuweelfestival.

Je kan je project indienen via het formulier onderaan deze pagina. De deadline is 15 april. Meer info vind je hieronder. 

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)