Waar ben je naar op zoek?

TICKETGANG 20220906 Hard reset Kunst en Geest Westerlo c Johan Wynants 20

Video als decor

Waar

Theatercentrum Gullegem, Poststraat 15, Wevelgem, België

Wanneer

Zaterdag en zondag 15 + 16 februari 2025
10:00 > 17:00

Prijzen

Deelname - € 85,00
Deelname -26j - € 50,00
OPENDOEK-lid - € 70,00
OPENDOEK-lid -26j - € 42,00
Deelname + lidmaatschap - € 84,00
Deelname + lidmaatschap -26j - € 49,00

Docent

Raf Willems

Tijdens deze tweedaagse hands-on cursus gaan we in op het gebruik van video als decor in theater, speciaal gericht op gezelschappen die hun producties willen verbeteren.

Onder leiding van Raf Willems, een ervaren videotechnicus met jaren ervaring bij NTGent, biedt deze cursus een grondige verkenning van de mogelijkheden die moderne videotechnologie biedt voor het verrijken van theaterproducties.

Gedurende deze intensieve tweedaagse training zullen deelnemers zich verdiepen in diverse aspecten van videoproductie voor theater, van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Van het opzetten van projectoren en het configureren van software tot het verkennen van verschillende projectievlakken en het experimenteren met beeldgeneratie via AI en 3D-software, deze cursus biedt een uitgebreide kijk op hoe video-effecten kunnen wordengeïntegreerd in theatervoorstellingenom verhalen tot leven te brengen.

Meer cursussen

TICKETGANG Pruiken en kapsels C Johan Wynants

Pruiken en kapsels

Volwassenen
Vanaf 8 oktober 2024
Mist het personage toch nog dat geschikte kapsel? Of moet je de natuur een beetje helpen en op zoek gaan naar een geschikte pruik? Wij helpen je verder
Lees meer
TICKETGANG Bronvermelding Plannthat com

Praktische online tools voor je gezelschap

Volwassenen
dinsdag 29 oktober 2024
Ons leven wordt steeds meer een digitaal leven. Ook het organiseren van je vereniging kan er niet aan ontsnappen: vergaderingen worden vastgesteld op basis van ‘doodles’, inschrijvingen ...
Lees meer
TICKETGANG 20130707 La Grenz grenscollectief FR c Katleen Cle 7

Hoe omgaan met grensoverschrijdend gedrag

Volwassenen
donderdag 14 november 2024
In deze workshop gaan we aan de slag met het Vlaggensysteem. Dit werd ontwikkeld door Sociaal Fonds Podiumkunsten i.s.m. Sensoa, IDEWE, ENGAGEMENT en mensen uit de sector.
Lees meer

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!