Waar ben je naar op zoek?

affichebeeld, © @lustnaarkunst

Trojaanse vrouwen (regie Jaak Lema)

Lust Naar Kunst
Waar

Cultuurcentrum Lokeren - Torenzaal, Torenstraat 1, 9160 Lokeren

Wanneer
Vanaf 13 april 2024
Bekijk de speeldata
Prijzen
Basistarief: € 12,00
-16: € 10,00
+65: € 10,00
lid Opendoek: € 10,00

Betreed de eeuwenoude wereld van Troje, maar bekijk het door een hedendaagse lens. Laat je meevoeren in een meeslepende en eigentijdse bewerking van de klassieke tragedie 'Trojaanse Vrouwen'. In deze toneelvoorstelling worden eeuwenoude mythes gelinkt naar de complexe realiteit van vandaag.

Aanschouw de diepgaande emoties van liefde, verlies en opoffering, terwijl de personages worstelen met tijdloze dilemma's die nog steeds resoneren in onze moderne wereld. Ontdek hoe de krachten van oorlog en politiek hun stempel drukken op menselijke relaties.

De cast en regie brengen de Trojaanse vrouwen tot leven op een manier die zowel herkenbaar als ontroerend is. Bereid je voor op een visuele en emotionele reis die je zal uitdagen om na te denken over de parallellen tussen het oude Troje en de complexe samenleving waarin we vandaag de dag leven.

Mis deze unieke, hedendaagse interpretatie van 'Trojaanse Vrouwen' niet. Laat je betoveren door de tijdloze thema's, en laat de echo's van Troje doordringen in je hedendaagse bewustzijn.

Speeldata

Contactgegevens

https://lustnaarkunst.be
Koop tickets
Bekijk op Uit in Vlaanderen

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!