What are you looking for?

Huldiging jubilarissen Toneelgezelschap d’Eglantier

Thursday 21 Mar 2024
Kristel De Vreese, Regiocoördinator OPENDOEK
2024 02 Fotos huldiging d Eglantier

Toneelkring d’Eglantier uit Serskamp (Wichelen) is een vaste waarde bij OPENDOEK sinds 2002 toen zij deelnamen aan het project ‘Toneeltgemee’.

Toneelkring d’Eglantier is ontstaan in het Jeugdheem en nu al enkele jaren actief in het Ankerpunt. De toneelkring vervult een grote socio-culturele rol in het verenigingsleven van Wichelen.

Op 18 maart 2023 huldigden wij drie jubilarissen. Alledrie 25 jaar actief bij d’Eglantier.

  • Geert De Sutter startte bij d’Eglantier als souffleur. Naast actief als speler, maakt hij zichook al jaren verdienstelijk als bestuurslid.
  • Nancy Vandewalle liet zich ook niet onbetuigd in heel uiteenlopende rollen bij d’Eglantier. En niet alleen als acteur: ook naast de scène maakte zij verdienstelijk als manusje van alles, fotograaf en grafisch talent.
  • Nele Eggermont nam in het begin de rol van souffleur voor haar rekening. Daarna vertolkte zij verscheidene rollen, van de nonnen tot een bordeel. Ze heeft al wat watertjes doorzwommen.

Als blijk van waardering vanuit OPENDOEK, werd hen het kunstwerk van Obed Vleugels overhandigd, samen met een zilveren OPENDOEK-pin, als blijk van dankbaarheid en appreciatie.

Proficiat en doe er nog gerust 25 jaar bij!

Kristel De Vreese, Regiocoördinator OPENDOEK

More News

240124 repetitie school Lier 0417

DE RIJKDOM VAN MEESPELEN IN SCHOOLTONEEL - Op bezoek bij de repetities van het schooltoneel van het Sint-Ursula-instituut in Lier

Read more
De jubilarissen

Viering 25 jaar Toneelvereniging de Heiendse Toneelvrienden Scarabée

Read more
Peter Van den Begin in De Twaalf C Thomas Nolf VRT

Peter Van den Begin: “Ik heb meer in mijn mars dan de komiek of de slechterik”

OPENDOEK magazine 19.03.2024
Read more

Receive all updates about OPENDOEK via our newsletter (in Dutch)