Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Gezelschap
  • Aanbieder zoekt
    Medewerker
  • Waar
    9308 Hofstade (O.-Vl.)

Het PACO THEATER bestaat al sinds 2007. Het is gegroeid uit de groep spelers die bijna dagelijks in scholen voorstellingen brengen voor het educatief luik: PACO PRODUCTIES, opgericht in 2000.
We zijn een repertoire-gezelschap dat zowel creaties van gloednieuwe werken als bewerkingen van oude stukken brengt; zowel moderne stukken als volksstukken; zowel ernstiger werk als dolle komedies. Ook blijven we regelmatig Vlaams werk programmeren.
We brengen als gezelschap kwaliteitsvolle voorstellingen , voor een breed publiek en met een grote artistieke variatie. PACOTHEATER 'T DUIFKEN is een VZW.

Wij zoeken voor onze eerstvolgende productie ( 8 à 10 voorstellingen ) in november 2019 iemand die vertrouwd is met regie-assistentie, toneelmeester en/ of rekwisiteur.... het is ook bedoeling dat deze samenwerking kan worden verder gezet in de toekomst bij volgende producties en seizoenen....heeft U interesse, graag een belletje op gsm nummer 0486 53 38 52 of email adres : van.der.vurst.marc @ gmail.com ( Marc VAN DER VURST - Voorzitter PACO THEATER ).

Alvast bedankt voor jullie reactie !

Reageren