Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Regisseur
  • Aanbieder zoekt
    Acteur, Gezelschap, Medewerker, Andere
  • Waar
    3000 Leuven

Beste,

Als regisseur ben ik nu aan het werk bij De Dijlezonen te Leuven met de Vlaamse première van ‘6 Lesbiennes eten quiche’ van Evan Linder & Andrew Hodgood. Het is het verhaal van een vrouwenclubje (meer een sekte) die eieren als hun nieuw godsdienstsymbool zien. In hun verkiezing van de beste Quiche van het jaar 1956 gebeurt dat waar dan de hele wereld angst voor heeft, nml. de atoombom valt en ze zitten samen vast in hun gemeenschapshuis voor de volgende 40 jaar. Een moderne satire op mystiek extremisme en op angstpolitiek. Dus zeer actueel.

Gezien de aard van het stuk (namelijk een vergadering, waarvan het publiek deel uitmaakt) moeten de actrices kunnen anticiperen. Daarom willen we een paar open repetities organiseren, waarin onvoorbereide mensen dit publiek kunnen voorstellen. Het is bovendien een mogelijkheid om dit nieuwe en amusante stuk even te kunnen ontdekken.

We plannen deze open repetities in ons lokaal in Leuven (Zolder van CC Het wagenhuis, Brusselsestraat 63 te Leuven) op donderdagen 19 en 26 september en dinsdagen 24 september en 1 oktober steeds om 20u.
Gezien de beperkte plaatsen is het nodig om wel even aan te melden op bovenstaand email, zodat we kunnen bevestigen of alternatieven voorstellen. Natuurlijk zijn deze repetities gratis.

Ik hoop dat dit jullie kan interesseren en dat we veel mensen mogen ontvangen.
Steeds bereid voor meer info op onderstaand gsm-nummer.

Met vriendelijke groeten
Gie Beullens
Elfenstraat 2
2800 Mechelen
+32 479 950 462

Reageren