Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Gezelschap
  • Aanbieder zoekt
    Acteur
  • Waar
    9700 Oudenaarde

Hé daar jij, ja jij! Wie anders? Gert Boullart, artistiek leider van Atelier Top, een semi - professioneel charmant theatertje te Oudenaarde, kijkt uit naar een van goesting overlopende actrice. Voor ons sterk filmisch, lifelike highschooldrama 'Verliefd... op de leraar' viel de getalenteerde hoofdactrice weg. Zij zou de 17 - jarige Amber gestalte geven die droomt van... een theatercarrière. De premisse van het script focust op authenticiteit versus kuddegeest en kreeg o.m. de bijzonder welwillende goedkeuring van Marijn De Valck.

Heb je al wat acteerervaring. Ben je maximaal 35 lentes (en niet te veel winters)? Kan je ook wat zingen en eventueel basic gitaar spelen, dan vormt dat een pluspunt maar het is geen vereiste. Ontembare podiumdrang en standvastigheid des te meer! Onze tien-koppige getalenteerde cast trappelt van ongeduld om je met de nodige egards te ontvangen.

Ook ander vrouwelijk of mannelijk warm acteerbloed, van elke leeftijd, ontvangen we graag voor dit en toekomstige projecten. Repetities vanaf half mei. Opvoeringen eind september en oktober. Info en audities: gert@theatertop.be, www.theatertop.be, 0475/ 24 28 67

Reageren