Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Regisseur
  • Aanbieder zoekt
    Acteur
  • Leeftijdscategorie
    Jongeren (-25)

Voor mijn bachelorfilm op het KASK ben ik op zoek naar een meisje tussen de 19 en de 25 jaar die de hoofdrol uit mijn film zou vertolken.


De film gaat over Micky, een meisje dat lijdt aan een intens verlangen naar intimiteit. Ze bootst het warme gevoel van vertrouwelijkheid na met eten, dingen kopen en series kijken die haar een wereld bieden waarin ze kan ontsnappen. Dit zijn allemaal dingen die ze kan regelen en op zichzelf doet, maar ze bevredigen haar niet genoeg. Ze staat machteloos tegenover haar verlangen, het voelt als jeuk.


Micky loopt veel door de stad, komt in openbare ruimtes en ziet dingen die haar doen denken aan een ander lichaam. Ze raakt hiervan in paniek en probeert te vluchten in de dingen die haar een veilig gevoel geven.


Micky wordt verliefd op iedereen, enerzijds omdat ze schoonheid ziet in elk persoon, anderzijds omdat ze wanhopig is om iemand te vinden. Gelukkig heeft ze ook een gezonde dosis zelfspot.


Ik ben op zoek naar iemand die zich kan vinden in deze gevoelens en er zelf ook wat aan zou kunnen toevoegen. Het spelen zou vooral bestaan uit rondlopen door de stad en wat meer performance-achtige handelingen, er is weinig of geen dialoog.


Als je hierin bent geïnteresseerd zou ik het heel fijn vinden om samen te werken. Stuur me een berichtje met een foto naar marthe_pe@hotmail.com . :)

Reageren