Details zoekertje

 • Aanbieder is
  Gezelschap
 • Aanbieder zoekt
  Acteur, Andere
 • Waar
  2000 Antwerpen
 • Leeftijdscategorie
  Jongeren (-25)

A change is gonna come… Of niet?
De Aanstormerij is op zoek naar muzikale jongeren uit regio Antwerpen die de wereld willen wakkerschudden. Ben jij tussen de 14 en de 18 jaar oud en zing je graag, schrijf je graag, rap je graag of speel je een instrument? Heb jij een mening over wat er zou moeten veranderen in de wereld die je graag op een podium zou willen brengen, samen met andere jongeren? Dan ben jij wat we zoeken!

Maak je klaar voor een intensieve muzikale en theatrale workshopweek in een samenwerking tussen het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en HETPALEIS. Tijdens deze week kom je terecht in de wereld van het protest en protestsongs uit de jaren ’60 - ’70: wat blijft er nog van over? Zijn deze songs nog actueel? Wat zegt een protestsong vandaag nog? Deze vragen vormen de rode draad voor een muzikale en theatrale performance in HETPALEIS.

De Aanstormerij is een jong muziektheatercollectief opgericht door Diede Blok en Vigdis Hansa Elst, beide alumna van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Diede studeerde Drama (Kleinkunst) en Vigdis Muziek (Compositie). Door een schoolproject ontdekten ze hun gezamenlijke interesse voor kunst en maatschappij enerzijds en anderzijds het raakpunt tussen theater en muziek.

WIE WAT WAAR
WIE: alle jongeren tussen 14 en 18 jaar uit regio Antwerpen (ervaring niet vereist, maar speel je een instrument: geef dit zeker door!)
WAT: muzikale en theatrale workshop week met performance in HETPALEIS
WANNEER: auditie op zaterdag 2 maart; workshop en voorstelling 8 t.em. 13 april (eerste week paasvakantie)
WAAR: auditie en repetities in het Koninklijk Conservatorium Antwerpen; voorstelling in HETPALEIS
KOSTEN: zowel voor de auditiedag als voor de workshop zijn er geen kosten.

Aanmelden kan tot en met 15 februari 2019. Stuur een mail met je naam en contactgegevens, vertel ons kort wat over jezelf: waarom wil je graag meedoen? Speel je een instrument? Of schrijf je liever teksten? Sta je graag op het toneel of heb je nog nooit op het toneel gestaan? Voeg een foto van jezelf bij je mail en stuur naar deaanstormerij@gmail.com met als onderwerp: “auditie a change is gonna come”.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar deaanstormerij@gmail.com

Reageren