Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Regisseur
  • Aanbieder zoekt
    Acteur, Gezelschap

Voor de langspeelfilm Inscius zijn we nog op zoek naar mannen tussen de 35 en de 50 jaar.
De rollen zijn als volgt:

- André - Vader van Chiara
Deze man heeft een goedbetaalde job, een vrouw waar hij gelukkig mee getrouwd is, een dochter die hij lief heeft. In zijn ogen leeft hij het perfecte leventje en hij heeft dus geen enkel idee dat er iets mis zou zijn in zijn leven. Toch is zijn dochter eigenlijk erg ongelukkig en op een dag besluit ze om samen met haar vrienden weg te lopen van huis. Dit komt heel onverwacht. Zijn vrouw is meteen overstuur dus hijzelf moet zich sterk houden en hij probeert rationeel en oplossingsgericht te denken.

- Politieagent
Dit personage is niet een gewone alledaagse politieagent. Hij is een inspecteur die dus vaker in zijn eigen kledij rondloopt i.p.v. in uniform.
Hij speelt een cruciale rol in het verhaal omdat hij als buitenstaander (niet rechtstreeks gerelateerd of bekend met de jongeren) toch de meeste verbinding voelt met deze jongeren.
Hij weet welke gevaren er zijn en hij wil koste wat kost de jongeren vinden voordat er iets ernstigs met hen gebeurt.

Om auditie te doen voor één van deze rollen vragen wij u de volgende stappen te ondernemen.
U bereid een monoloog voor van maximum 2 minuten. Liefst kiest u een bestaande monoloog, maar zelfgeschreven mag ook! Deze monoloog filmt u als een selftape.
Naast de monoloog vragen wij u ook om een kort filmpje te maken (max. 1 minuut) waarin u uzelf voorstelt.
Deze twee filmpjes stuurt u vervolgens door naar ons e-mailadres: inscius.movie@gmail.com .
Wij vragen u vriendelijk om als onderwerp van je mail de naam van de rol waarvoor je graag auditie doet te noteren. (Dus: ‘Vader van Chiara’ OF ‘Politieagent’)

*om misverstanden te vermijden willen we nog toevoegen dat Inscius en low-budget is en werkt met acteurs actrices en crew die dit op vrijwillige basis willen doen. De debuutfilm van Artcher Entertainment werd groot door en voor mensen met een passie voor film meehelpen. Hiermee willen we onze plaats binnen de Vlaamse film industrie verdienen door te tonen dat je geen Hollywood budgetten nodig hebt om een sterk staaltje film neer te zetten.

Alvast bedankt voor uw interesse!
https://www.facebook.com/insciusmovie
https://inscius-movie.webnode.be/

Reageren