Details zoekertje

 • Aanbieder is
  Regisseur
 • Aanbieder zoekt
  Acteur
 • Waar
  2440 Geel
 • Leeftijdscategorie
  Jongeren (-25)

Voor onze Kortfilm in de regio van Antwerpen zijn wij opzoek naar een hoofdrolspeler.

Wij zoeken een jongeman tussen 17j en 23j. Bij voorkeur iemand met een jong uiterlijk. Afkomst of huidkleur maak niet zozeer uit.

Aantal belangrijke criteria:
- Jongen
- Jong uiterlijk
- lengte: tussen de 1m70 en 1m85
- Sportief
- Vlot Nederland kunnen spreken
- Bereid om vrijwillig mee te werken
- Sterk Inlevingsvermogen
- Doorzetter!

Wij zijn al enige tijd bezig met het voorbereiden van een hoogwaardige kwalitatieve film.
Het gaat hier om een kleinschalige filmproject, waarbij we als regisseurs op zoek zijn naar kandidaten die op vrijwillige basis willen meewerken. We zoeken uitsluitend kandidaten die enorm gepassioneerd zijn in acteren en alles dat rond films draait. Hiermee bedoelen we mensen die erg flexibel zijn op gebied van verplaatsingen, want we gaan op verschillende locaties filmen. Evenals is het belangrijk dat de kandidaat gemotiveerd is en in het project geïnvesteerd wenst te geraken. Deze competenties zijn van cruciaal belang voor de verdere verloop van het project. De verfilming zal (indien nodig) op verschillende data's verfilmd worden. Deze laatste kan een héél lange tijd in beslag nemen. Als kandidaat moet u bereid zijn om mee te werken tot het project zijn einde en doel bereikt. U dient zich ook aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Want er zullen momenten zijn waarbij re-shoots verwacht zullen worden. Hiervoor zult u terug verwacht worden om de scene terug tot leven te wekken. De nodige engagement is een absolute must.

Hiervoor krijgt u er uiteindelijk iets voor terug. Want ook al zijn wij beginnende regisseurs, zult u op basis van mijn schrijven merken dat we uiterst professioneel te werk zullen gaan. Meewerken aan deze project zal u de nodige ruimte geven om uzelf te ontplooien. U zult uw acteerprestaties tot het uiterste halen, zonder dat iemand u bekritiseerd. U zult de nodige sturing/begeleiding krijgen op de set om uzelf uiterst professioneel te presenteren. Hoge verwachtingen zullen zeker van te pas komen.

Tot slot zal onze kortfilm (waarvan u een cruciaal onderdeel van bent) uiterst professioneel geproduceerd worden. Het wordt in het kort een ECHTE FILM met een Amerikaanse stijl. De film is zeer duister en beschikt over de nodige dosis drama. Een korte (intensieve) actiescène wordt ook verfilmd.

Hoe kunt u zich kandidaat stellen?

1) Reageer op de post met een recente foto van uzelf, een portret foto en eentje waar u volledig op staat.
2) Zet uw motivatie in zoveel detail mogelijk. Haal ook enkele punten uit mijn tekst en som op eventueel uw meerwaarde aan het project.
3) Som uw profielgegevens op in het kort. Dwz: Naam/Voornaam, leeftijd, lengte, locatie (adres).
4) Heeft u een eigen wagen en een rijbewijs?
5) Beschikbare data's? Verspreid over een periode van 1,5 jaar, om zeker te zijn. Dus tot eind 2021.
6) Een video fragment van uzelf waarop u ons overtuigd van uw acteerprestaties. U mag bijvoorbeeld een scène na doen uit een bestaande film. Gelieve duidelijk aan te geven welke rol u precies nadoet, met eventueel een filmpje ik bijlage of een link naar het fragment. --++ Grote bestanden kunnen gratis en gemakkelijk via de website WeTransfer verstuurd worden.
7) Indien punt 6 moeilijk blijkt te zijn, overtuig ons per mail waarom wij u een persoonlijke auditie moeten geven. Hiervoor zullen we op een geschikte locatie afspreken om de auditie af te leggen. De real-life auditie vind plaats op 25 juli, deze is de absolute deadline. Hierna zullen we de definitieve kandidaten uitkiezen!

We filmen op verschillende locaties, voornamelijk kempen (Tervuren, Geel enz..), regio Antwerpen!

Contact mail: alan2080@outlook.com

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

We hopen zo spoedig mogelijk een reactie te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groeten,
Alan en Benjamin.

Reageren