Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Gezelschap
  • Aanbieder zoekt
    Acteur

VERDIEPINGSREEKS BEWEGINGSTHEATER
Wil je theatermaken met je lichaam? Zin om je meer te verdiepen in bewegingstheater? Heb je al geproefd van fysiek spel, maar kan je niet genoeg krijgen? Dan is dit iets voor jou!

Interesse? Snel zijn is de boodschap! Inschrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf128ZFzXrFilB1SoQtrGuSLcirvBYKAyxbCQ-ArfAe5nXPCg/viewform?usp=sf_link
OF mailen naar katrijndecooman6@gmail.com

In deze verdiepingsreeks verkennen we de grenzen en mogelijkheden van ons eigen lichaam. Al doende leren we hoe we met ons lichaam spannende theatrale scènes kunnen maken. Dit doen we niet alleen, maar in groep. Door middel van fysiek samenspel en uitdagende opdrachten, maken we theatrale groepscomposities en ontdekken we de kracht/schoonheid van lichaamstaal.

Niveau: Deze reeks is voor mensen die al een reeks gevolgd hebben of ervaring hebben in dans/theater/bewegingstheater.

DOCENT
Katrijn De Cooman (1991, Gent) behaalde in 2016 haar master Autonome Vormgeving (performance) aan het Kask te Gent en in juni 2018 studeerde ze af aan Toneelacademie Maastricht als theaterdocent/regisseur. Samen met Jitse Huysmans en Chloé Geers vormt ze Collectief Elan(d), een performerscollectief die de grenzen verkent tussen theater, dans en beeldende kunst. Hun voorstellingen 'In between spaces' en 'Loving is Allowed' spelen in België en Nederland. Naast Collectief Elan(d) werkt ze als freelance theater- en bewegingsdocent/ theatermaker voor diverse organisaties zoals Platvorm K, Veerman, Het Paleis, De Kopergietery, Schouwburg Kortrijk, Odisee Hogeschool, NTGent, Victoria Deluxe etc. Als actrice/performer/fysieke speler speelt ze in diverse projecten zoals o.a. de de voorstelling 'I forgot' van Oksana Sankova.

PRAKTISCH
Data: 10 lessen telkens van 19u30 tem 22u
Dinsdagavonden: 13, 20, 27 oktober en 10, 17, 24 november en 1, 8, 15 en 22 december 2020

Prijs: €225 te storten op rekening vzw Collectief Elan(d):
BE76 8902 3422 2695 (mededeling: Bewegingstheater verdieping + jouw naam)

Locatie: Victoria Deluxe (Dok Noord 4F – 102, 9000 Gent)

Benodigdheden: Bewegingskledij en water

Reageren