Details zoekertje

 • Aanbieder is
  Regisseur
 • Aanbieder zoekt
  Acteur
 • Waar
  2000 Antwerpen
 • Leeftijdscategorie
  Jongeren (-25)

Voor de muziektheatervoorstelling BOY van Kyoko Scholiers in coproductie met Opera Ballet Vlaanderen, Hermes Ensemble, Het Laatste Bedrijf en De Grote Post, gaan we op zoek naar de jongen die de titelrol zal spelen!


BOY wordt een voorstelling voor volwassenen waarin we het (fictief maar op honderd interviews gebaseerde) Jeugdzorgdossier van één kind volgen. Medespelers van de jongen zijn: Tiny Bertels, Sofie Decleir, Suzanne Grotenhuis, Jeroen Perceval en Joris Van den Brande. Ze worden bijgestaan door muziek van componist Joris Blanckaert, live gebracht door het kinderkoor van Opera Ballet Vlaanderen en Hermes Ensemble. De regie is in handen van Kyoko Scholiers.


Ben je tussen 8 en 12 jaar, speel je graag toneel (ervaring is niet vereist!) en ben je helemaal niet bang om te spreken voor een groot publiek?

Kan je je vrij maken voor repetities in augustus 2020 (ma-vrij) en op woensdagnamiddagen, enkele avonden en weekends in september en oktober (de repetities gaan door in cc Berchem en de Opera in Antwerpen)? Ben je beschikbaar voor een speelperiode van avondvoorstellingen van 14 oktober ’20 tot en met 11 december ’20?


Maak dan een kort filmpje van jezelf, waarin je ons vertelt (of laat zien!) wie je bent, hoe oud je bent, wat je hobby’s zijn, waar je van houdt, waar je helemaal niet van houdt en waarom je graag mee zou spelen in BOY! Mail dit filmpje vòòr 25 november door naar: mail@kyokoscholiers.be

De jongens die geselecteerd worden voor de auditie worden verwacht op zaterdag 18 of zondag 19 januari 2020 in cc Berchem voor een auditie die ongeveer 40 minuten zal duren.

Reageren