Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Gezelschap
  • Aanbieder zoekt
    Acteur

Voor de langspeelfilm ‘INSCIUS’ die gedraaid wordt in 2021 zijn wij nog op zoek naar enkele (voornamelijk mannelijke) acteurs.

Het verhaal gaat over 3 jongeren met een moeilijke thuissituatie die de beslissing nemen om er samen vandoor te gaan.

Dit zijn de profielen die wij nog zoeken:

- Man (30-45) ‘Gijzelaar’
Dit personage speelt een zeer belangrijke rol. Hij heeft psychologische problemen. Hij is in staat om gevaarlijke dingen te ondernemen. Daarom zoeken wij een man die op het eerste zicht heel rustig en verlegen lijkt, maar toch een gevaarlijk kantje kan laten zien.

- Jongen (10-12)
Voor dit personage zoeken we een stille jongen. Hij is namelijk de jonge versie van de ‘gijzelaar’ die hierboven omschreven staat. Dus ook op deze leeftijd heeft het personage al wat psychologische problemen. Hij kijkt met veel aandacht naar hoe zijn vader te werk gaat bij het slachten van konijnen.

- Man (30-45) ‘Vader’
Dit personage is de vader van de jongen die hierboven beschreven staat. We zijn dus op zoek naar iemand die niet bang is van konijnen. Dit personage heeft niet veel te zeggen in de film. Hij komt enkel voor in Flash Backs in de vorm van stil spel.

- Man of Vrouw (20-25) ‘Slachtoffer’
Voor deze rol zijn we voornamelijk op zoek naar een slank persoon. Het personage is een slachtoffer van de gijzelaar en is helemaal uitgehongerd.

- Man (30-45) ‘Politieagent’
Dit personage is een typische politieagent. Hij straalt rust uit en heeft alles ‘under control’. De ouders van de jongeren gaan naar deze agent om hun kinderen als vermist op te geven. Later in de film zien we hem de vermist-flyers ophangen en op het einde staat hij in contact met de jongeren zelf. Het is dus een wederkerend personage en daarom ook zeker belangrijk.

Ben jij geïnteresseerd om één van deze rollen te spelen in onze film.
Dan mag je deze stappen ondernemen:

1) Je neemt 2 filmpjes op. Eéntje waarin je jezelf kort voorstelt en waarin je je motivatie voor een bepaalde rol verantwoordt. In een tweede filmpje laat je een eigen gekozen monoloog zien van max. 2 minuten.

2) Deze 2 filmpjes stuur je via een mail door naar: inscius.movie@gmail.com met als onderwerp het personage waarin je geïnteresseerd bent. Dus dat is Gijzelaar, jongen, vader, slachtoffer of politieagent.
Ben je in meerdere personages geïnteresseerd, dan mag je ook meerdere personages noemen.

LET OP! Wij zijn op zoek naar acteurs die vrijwillig willen meewerken aan deze film. Er is geen budget om acteurs te betalen voor hun geleverde werk. Ook vervoersonkosten kunnen niet vergoed worden.
(Wij zijn voornamelijk gevestigd in provincie Antwerpen en provincie Limburg. Dus je zal het vaakst naar deze regio's moeten reizen.)
Wel krijg je er een fantastische ervaring voor terug. Je leert veel leuke, getalenteerde en vooral gepassioneerde mensen kennen!

Alvast bedankt voor jullie interesse.

Reageren