Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Regisseur
  • Aanbieder zoekt
    Acteur

Beste iedereen
Voor de realisatie van onze tv-serie zijn we op zoek naar een actrice (+/-25 jaar oud, blond haar, groene of bruine ogen, goede conditie. Indien je deze karakteristieken niet hebt, kunnen we altijd het haar kleuren en kleurlenzen indoen) die ons hoofdpersonage kan vertolken.
Dit jaar zal eind april/begin mei één scène worden opgenomen. Die scène zullen we gebruiken voor de crowdfunding om in 2021 een volledige pilot te kunnen filmen.
We werken met een klein budget, dus een kleine vergoeding, catering en vervoerskosten zullen voorzien worden.
Het doel van dit project is om te eindigen met een volledig seizoen van een tv-serie (8 à 12 afleveringen) met mogelijkheid op volgende seizoenen. Het verhaal speelt zich afwisselend af tussen het heden en bezet België tijdens de Tweede Wereldoorlog.
SYNOPSIS:
Heden. Lucy is een vijfentwintigjarige vrouw, wonende in Landen, Limburg en sinds twee jaar geschiedenislerares in de lokale middelbare school. Zij en haar familie kampen al generaties lang met hun collaboratie-geschiedenis tijdens de tweede wereldoorlog. Dankzij een erfelijke gave belandt zij via haar slaap op de plaats, op het moment dat haar overgrootmoeder werd doodgeschoten door de nazi’s in 1942.
Daar blijkt dat haar echte overgrootmoeder eigenlijk een andere vrouw is; géén Vlaamse nazi-collaborateur maar een verzetsheldin.
allemaal bedankt voor je aandacht! en als je kunt delen, zou dit een grote hand geven.

Reageren