Details zoekertje

  • Aanbieder is
    Andere
  • Aanbieder zoekt
    Acteur

Ik heb een misschien ietwat ongewoon zoekertje.
Laat me me eerst kort voorstellen, ik ben Katrien, psycholoog. Ik volg een therapie opleiding aan de KULeuven. Als eindwerk hebben we dit jaar de opdracht gekregen om 'iets te doen' met een roman. Free choice. Een opdracht van Dirk de Wacht - gekend/bekend psychiater.
De roman die ik koos is getiteld 'een zachte hand' en speelt zich af in Parijs. Het is een spannend en dramatisch verhaal van een koppel met twee kinderen die na heel wat aarzelingen een nanny in huis nemen. Ze blijkt de perfecte aanvulling voor hun gezin te zijn, en laat dat misschien net te mooi zijn om waar te zijn. Het verhaal eindigt, maar begint met het einde -dramatisch.
Ik zou graag deze roman laten 'spreken'. Door de hoofdpersonages - koppel (man, vrouw eind 30) en de nanny (40 jaar) hun verhaal te laten vertellen in een audiofragment.
Hiervoor zoek ik vertolkers/acteurs die de teksten die ik schrijf in te spreken. Omdat het verhaal zich afspeelt in Parijs had ik graag Vlaams acteurs gevonden die een duidelijk Frans accent hebben.
De tekst die in te spreken is, is hooguit 10 min. Een fijn mini-opdracht in deze corona tijd lijkt me :)
Deadline: 10 mei.
Beloning: een van mijn zus haar prachtige foto's, afgedrukt (artistiek-fotograaf) -

Alvast een dikke merci!

Reageren