Weekendcursus

In samenwerking met Wisper

 

VOLZET! INSCHRIJVEN VOOR WACHTLIJST VIA FORMULIER

 

 

We trekken naar Oostende, koningin der badsteden en dé inspiratiebron van je luisterspel. Via tekst en geluid breng je het verhaal dat zich voor je ogen afspeelt tot leven.  

 

We starten met het uitwerken van het scenario. Welke personages komen er in voor? Welke sfeer wil je scheppen? Deze vragen helpen je bij het verfijnen van je verhaal.  Daarna focussen we ons op de ontwikkeling van de klankwereld en bruitage. Met geluidseffecten kan je de sfeerschepping versterken en essentiële elementen benadrukken.  Tenslotte gaan we aan de slag met de opnames. Je leert je stem beter kennen en onderzoekt hoe ritme, stiltes en klankkleur je verhaal mee bepalen.  

 

Na deze workshop krijg je je volledig afgewerkt luisterspel toegestuurd! 


DOCENT: Deze workshop wordt begeleid door Sam David en Daan Borloo van het Oostendse performancecollectief Club Jaecques. Samen maakten ze de hoorspelen Titanic Airlines (2018) en Trappers (2020). 

 

Sam David is performer, componist en muzikant. Naast zijn werk voor Club Jaecques begeleidt hij kunstateliers bij MUS-E en treedt hij op als Vloedt. 

 

Daan Borloo is performer, schrijver en dramaturg. Naast zijn werk voor Club Jaecques is hij freelance-auteur en huisdramaturg van Compagnie Cecilia. Hij is ook lid van De Zendelingen. 


WANNEER: weekend:  5 + 6 juni, zaterdag: 10:00 > 17:00, zondag: 10:00 > 14:00 

WAAR: O666, Hendrik Baelskaai 27, 8400 OOSTENDE 
PRIJS: €78 / €66, -26j: €50 / €44