In samenwerking met STEPP

Op een podium gonst het van de bedrijvigheid maar ook van de gevaren. Als niet technici is het niet altijd eenvoudig om in te scha¥en wat nu een gevaarlijke situatie is en wat net niet. Tijdens de opleiding ‘Basis elektriciteit voor niet technici’ maak je kennis met de basis van elektriciteit en leren we je hoe risico’s te vermijden.

 

Deze opleiding is nagelnieuw en in het leven geroepen om de veiligheid op de scène vloer te verhogen. Regisseurs, acteurs, rekwisiteurs, decorbouwers, ... komen regelmatig in aanraking met elektrische installaties zonder de nodige voorkennis. Deze opleiding bezorgt je de voorkennis en wie weet levert het je artistieke ideeën op!

 

De cursus richt zich op niet technici. Er is geen enkele technische voorkennis nodig.

 

 

DOCENT: Marc Vandermeulen werkte een kleine 20 jaar als podiumtechnicus en productieleider voor tal van gezelschappen, kunstencentra en productiehuizen. Hij is sinds 2001 lesgever aan het RITCS te Brussel in de richting Podiumtechnieken, onder meer voor de lessen elektriciteit. Daarnaast geeft hij hierover ook workshops en opleidingen voor STEPP, het Sociaal Fonds Podiumkunsten, en de Sabbattini opleiding.

 

DATA: 2 zaterdagen: 7 en 21 maart 2020

UREN: 10.00u – 17.00u

LOCATIE: De Kopergietery, Blekerijstraat 50, 9000 Gent

PRIJS: €100

 

klik hier om je in te schrijven