Terug naar de essentie

David Mamet, een Amerikaanse theater- en scenarioschrijver, inspireerde tal van acteurs en regisseurs met zijn boek True and False: Heresy and Common Sense for the Actor. Met zijn unieke acteermethode gebaseerd op de psychologie en het denkvermogen van het personage, brengt Mamet ons terug naar de essentie: een eenvoudige en eerlijke manier van acteren.

 

We starten met de belangrijkste aspecten van een hoge en lage status en gaan dan dieper in op de theorie. Wat is het hoofddoel van je personage? Hoe stel je subdoelen op om dit doel te bereiken? En natuurlijk gaan we met die theorie ook concreet aan de slag!

 

DOCENT: Peter Michel studeerde voor theatermaker en acteur aan de Studio Herman Teirlinck te Antwerpen. Na zijn opleiding trainde hij bij de Belgische Improvisatie Liga. Hij regisseert regelmatig, speelt bij verschillende theatergezelschappen en acteert voor de camera.   

 

WANNEER: 6 dinsdagen:  22 + 29 september, 13 + 27 oktober 10 + 17 november, 19:30 > 22:30
WAAR: ’t Moment, Brusselsesteenweg 40, 1860 MEISE 
PRIJS: €66 / €54, -26j: €42 / €36 


“De docent focust van begin tot einde op de kernvaardigheden en -inzichten van de methode. En werkt die stapsgewijs uit via oefeningen.”