Oefening baart kunst

VOLZET! WACHTLIJST VIA INSCHRIJVINGSFORMULIER

 

Boordevol creatieve ideeën? Zin om zelf voorstellingen te maken? Schuift  het gezelschap jou naar voor als regisseur? Zowel de nieuwsgierige beginneling als de leergierige regisseur zijn welkom.

 

Alle mogelijke vragen waar een regisseur mee zit, komen aan bod. Hoe kies je de juiste tekst in functie van je gezelschap? We leren teksten horizontaal en verticaal te analyseren en stellen ons vragen over het hoe en waarom van het taalgebruik.

 

We beperken ons echter niet tot de theoretische kant van de zaak; ook de mise-en-scène en het ontwerpen van duurzame maar budgetvriendelijke decors komen aan bod.

 

En laat ons vooral de acteursregie niet vergeten: we leren je hoe je een acteur vertrouwen geeft, hoe je de capaciteiten van je spelers in de verf zet en hun samenspel naar grotere hoogtes tilt. 

 

DOCENT: Barbara Vandendriessche is regisseur, scenograaf en artistiek leider van het gezelschap Barre Weldaad. Daarnaast werkt ze ook als freelancer en is ze docent bij LUCA drama en gastdocent bij het Conservatorium van Antwerpen. 

 

WANNEER: 8 donderdagen: 1 + 8 + 22 + 29 oktober, 12 november, 3 +10 + 17 december, 19:30 > 22:30  
WAAR: GC Gerard Walschap, Sint-Jozefstraat 44, 1840 LONDERZEEL
PRIJS: €84 / €72, -26j: €54 / €48