Waar ben je naar op zoek?

Kartel rond theater

Een kartel rond de analyse van theaterteksten, theaterconcepten en omgekeerd, vanuit bepaalde filosofische concepten naar theater.
aanbieder is
Project
aanbieder zoekt
Andere
geplaatst op
21 nov. 2023

Zelf ben ik regisseur en neem ik actief deel (of tracht ik toch) aan theater. Graag wil ik met andere mensen in kleine groep een kartel opstarten die op periodieke wijze samenkomt om hun mening en inzicht in theaterteksten, theaterconcepten of theatermakers en dergelijke (ik denk dan aan Kantor, Stanislavski, Brecht, Aristoteles...) met mekaar te delen. Omgekeerd, om vanuit bepaalde filosofische concepten tot een theatertaal te komen. De opzet is dat we uit de discussie elkaar verrijken met inzichten wat ons kan helpen in toekomstige theaterproducties waar de kartelers individueel mee betrokken zijn, of puur uit liefhebberij. Ik hoop via deze weg scherpe geesten te vinden die elk met hun eigen stem iets te zeggen hebben over theater. Ook kunnen we een toneelbezoek doen en achteraf keuvelen. En dit alles in een aangenaam, niet geheel ongebonden, maar ongebonden aanvoelende sfeer. Pragmatisch is het interessant dat jezelf van/rond Gent bent. 

Ik beoog een kartel samen te krijgen van 4-5 mensen. 

nvbeersel@gmail.com

Reageren

Meer zoekertjes

Straatmuzikant

Voor de productie van maart 2024 zijn we op zoek naar iemand die kan fungeren als straatmuzikant. Aantal repetities zijn beperkt, opvoeringen ...
Lees meer
aanbieder is
Project
aanbieder zoekt
Andere
geplaatst op
21 okt. 2023

Dringend Grimeur gezocht voor kinderen.

Dringende zoektocht
Lees meer
aanbieder is
Project
aanbieder zoekt
Andere
waar
2630 Aartselaar
geplaatst op
17 okt. 2023

Ontvang alle info en updates over de theaterwereld via onze nieuwsbrief!