Wat OPENDOEK voor JOU kan doen
in het nieuwe theaterseizoen

 

  • Hernieuw je lidmaatschap

Het nieuwe theaterseizoen start op 1 september. Via de ledenbeheerder van je groep krijg je de nodige informatie over de vernieuwing van je lidmaatschap. (Individuele leden krijgen een factuur toegestuurd.)

 

  • Zoek contact met OPENDOEK in jouw regio

OPENDOEK heeft een netwerk van regiomedewerkers, die in hun regio theatervoorstellingen bijwonen en ter beschikking staan voor een informele babbel.

Tik de naam van je gemeente in bovenaan de website van OPENDOEK.

Je wordt dan doorverwezen naar de werking in jouw regio. Daar vind je ook alle regionale informatie en contactgegevens van de regiocoördinator.

 

  • Geef jullie speelkalender door

De OPENDOEK-regiomedewerkers brengen graag een bezoek aan jullie groep (meestal in het kader van een voorstelling). Dankzij die groepsbezoeken houdt OPENDOEK rechtstreeks contact met het werkveld. Een win-win!

Speel bij het begin van het seizoen jullie speelkalender door aan de regiocoördinator, dan kunnen we makkelijker afspreken.

 

  • Lees het bezoekverslag

Van elk groepsbezoek wordt een verslagformulier ingevuld. Vanaf september werken we met een nieuw groepsbezoekformulier, waarvan de ledenbeheerder van de groep altijd een exemplaar toegestuurd krijgt.

 

  • Maak je eigen steekkaart!

Via mijn.opendoek.be kan je een steekkaart aanmaken als speler, of als gezelschap.

Doe dit zo snel mogelijk! Op die manier kan OPENDOEK vlotter inspelen op jullie interesses, vaardigheden (theaterdisciplines) en activiteiten.

 

  • Vraag een viering aan

Bestaat jullie groep 25, 50, 75, 100 (of alle veelvouden van 25) jaar? OPENDOEK zet jullie theatergroep graag in de bloemetjes met een kunstwerk.

Zijn er 1 of meer leden van je groep 15, 25, 50 of meer jaren actief? OPENDOEK viert hen graag met een kunstwerk (vanaf 15 jaar) en een pin (vanaf 25 jaar).

Via www.opendoek.be/info/jubileum vind je een aanvraagformulier.
Vul dit in en bezorg het minstens twee maanden op voorhand aan secretariaat@opendoek.be.

 

  • Aanvaard theatercheques

Je hebt er als groep alle belang bij om theatercheques (€ 5) te aanvaarden aan de kassa. Je creëert er een nieuw publiek mee. En je krijgt die € 5 hoe dan ook terugbetaald.

Een theatercheque is geldig tot één jaar na uitgifte.

Vraag via secretariaat@opendoek.be een sticker ‘Wij aanvaarden theatercheques’ om in de buurt van jullie kassa te hangen.

 

  • Word lid van de regionale Facebook-groep

Je vindt de link naar de regionale facebook-groep bovenaan de webpagina van jouw regio.

Een ideaal kanaal om een vraag richten aan andere groepen van de regio als je bv. op zoek bent naar ontbrekende decorstukken, attributen of zelfs spelers en technici.

 

  • Speel met passie!

Het belangrijkste blijft natuurlijk de passie voor theater. Maak er een boeiend speelseizoen van. We komen kijken!