Theaterwandelingen in Westouter en Hasselt

Het coronavirus heeft het hele openbare leven door elkaar geschud. Ook voor de activiteiten van OPENDOEK had dit gevolgen. Zo moesten we, met pijn in het hart, onze zomerse theaterfestivals Spots op West en Toekoer annuleren.

 

Maar met de versoepelingen van de maatregelen kunnen we de theaterliefhebber alsnog een vervangprogramma aanbieden:  zomerse theaterwandelingen, begin juli in Westouter en eind augustus in Hasselt.
 

Cour & Jardin in Westouter

Je kan kiezen uit twee wandeldagen: zaterdag 11 juli en zondag 12 juli. Het programma is geschikt voor +12. 

 

Er worden per dag twee verschillende wandelingen aangeboden: 'Cour' en 'Jardin'. Elke tocht volgt een ander wandelparcours en je krijgt telkens vier voorstellingen te zien. Elke wandeling duurt 2,5 uur uur en tijdens de wandeling word je verrast door verschillende theaterdisciplines.

 

Natuurlijk houden we maximaal rekening met de veiligheidsregels en de hygiënische maatregelen. Zo wordt de afstand tussen spelers en publiek en tussen het publiek onderling gehandhaafd en zijn, zowel voor als tijdens de wandelingen, de nodige handgels en ander beschermingsmateriaal aanwezig... 

 

Voor de details van het programma en tickets klik hier.

 

Theaterwandeling Hasselt 

Op zondag 30 augustus, op het einde van de grote vakantie, kan je komen wandelen op en rond de Abdijsite van Herkenrode en tegelijkertijd van theater genieten. Het programma is uiterst geschikt voor kinderen (-12) met hun familie. 

 

Voor de details van het programma en tickets klik hier.