Geef eens een theatercursus cadeau!

Op zoek naar het ideale cadeau voor je theaterspelende oma, je dramatische zoon of je tante het podiumbeest? Met de cadeaubon van OPENDOEK maak je in enkele klikken elke theaterminnaar blij!

 

Met deze bon krijgt de ontvanger een korting op een cursus naar keuze. Is de cursus goedkoper dan het bedrag van je cadeaubon? Geen probleem! Het bedrag van de cursus wordt afgetrokken en de rest van het bedrag kan je een volgende keer gebruiken.

 

Het concept is simpel. Je kiest zelf het bedrag dat je wil cadeau geven. De ontvanger betaalt er zijn of haar cursus, workshop of vorming mee die ze al lang bij OPENDOEK wilde volgen. Let wel: de bon kan niet gebruikt worden bij coaching en bij sommige cursussen (maar dit staat altijd duidelijk vermeld). 

 

Vul het formulier in via deze link. Duid zeker aan of je een digitale waardenbon wil die je zelf afdrukt of je liever een papieren cadeaubon wil. Wij doen de rest. 

 

Wil je de cadeaubon via mail ontvangen? De digitale cadeaubon zit op werkdagen binnen de 24u in je mailbox. 

 

Wil je de cadeaubon via de post opgestuurd krijgen? Reken op 5 werkdagen voor de verwerking en verzending van je aanvraag. Let wel dit kost € 1 extra. Aandacht: tussen kerst en nieuw en van 15 juli tot 15 augustus zetten we onze activiteiten op een lager pitje en kan de verzending wat vertraging oplopen.