In Sint-Niklaas van 4 tot 8 november

Het Landjuweelfestival is hét evenement van het amateurtheater. Sinds 2016 organiseert OPENDOEK het Landjuweelfestival elk jaar in een andere stad. Dit jaar was Brussel de gaststad.

 

Niemand minder dan Sinterklaas kondigde op de slotvoorstelling in Brussel fier aan dat in 2020 het 84ste Landjuweelfestival in Sint-Niklaas zal neerstrijken van 4 tot 8 november. Het Landjuweelfestival toont het amateurtoneel in al zijn kwaliteit en diversiteit. Amateurverenigingen uit heel Vlaanderen en Brussel en hun fans zakken in die periode naar Sint-Niklaas af om boeiend, ontroerend, geestig, pakkend theater te brengen én te zien.

De patroonheilige van de gaststad onthulde hierbij zijn liefde voor het theater. Hij doet dan ook een oproep aan iedereen die talent heeft voor toneel, cabaret, figurentheater, musical, vertellingen, noem maar op… om zijn kans te wagen.

 

Heb je een geschikte voorstelling op stapel staan? Aarzel niet om een evaluatie aan te vragen. En wie weet speel je volgend jaar op het 84ste Landjuweelfestival!

 

beeld (c) Alain Vanhove