Kom naar het infomoment op 2 maart in Sint-Niklaas

Het Landjuweelfestival landt in november in Sint-Niklaas. Een ideale gelegenheid om deel te nemen aan een van onze unieke projecten. Wil je meespelen? Meewerken? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat er allemaal staat te gebeuren? Kom dan naar het infomoment! Je krijgt meer informatie over:

1) De gelegenheidsvoorstelling
We gaan de klassieke toer op! Een arsenaal aan schrijvers als Harold Pinter, Tennessee Williams en Anton Tsjechov worden uit de kast gehaald, onder de loep genomen en tot op de milligram afgewogen. Uit deze weelde aan ruwe diamanten zal regisseur Paula Bangels de ideale edelsteen voor het Landjuweelfestival filteren. Goesting om mee te spelen? Kom dan zeker naar haar plannen luisteren

2) Filmproject voor jongeren
Regisseur Jan Geers gaat samen met jongeren uit de stad een film maken. Allen spelen ze personages die gebaseerd zijn op mensen die Geers de afgelopen jaren portretteerde tijdens zijn onderzoek voor zijn doctoraat aan het RITCS. De film gaat tijdens het Landjuweelfestival in première in de Siniscoop van Sint-Niklaas en zal vertoond worden over heel Vlaanderen en Brussel. Ben je jong en droom je van cinema? Kom en bedolf Jan onder de vragen!

3) Randprogramma
En we laten je nog niet los. Workshops, lezingen, wandelingen, seniorenkamp, jongerenstage, … Het Landjuweelfestival wordt een heus festival! We lichten al een tipje van de sluier op.

Iedereen is welkom!  
Oud en jong. Acteur en toeschouwer. Komen luisteren en vragen stellen is geheel vrijblijvend. Dus gewoon doen!

Concreet:
Maandag 2 maart, 20u
Museumtheater, Zwijgershoek 14, Sint-Niklaas
Kom je? Laat het ons weten via secretariaat@opendoek.be