Zonder tickets geen theater! Heb jij al eens stilgestaan bij de manier waarop de ticketverkoop in jouw organisatie verloopt? Ultramodern? Of toch op een iets traditionelere manier? We dagen jullie uit om hierover na te denken en de zotste en meest absurde manieren van ticketverkoop te bedenken!

 

Concept

Je maakt een komische sketch van maximum 3 minuten. Maak hierbij gebruik van het format ‘Wat als?’.

 

Enkele voorbeelden ter inspiratie:

  • Wat als de bomma de ticketverkoop deed?”
  • “Wat als je écht alles deed voor een ticket?”
  • “Wat als tickets nooit uitgevonden waren?”

 

Je maakt hiervan een filmpje en stuurt dit naar watals@opendoek.be voor 30 januari. Wij plaatsen alle filmpjes online en de sketch met de meeste stemmen wint een fijne prijs! Trommel dus al je vrienden op om jouw sketch tot winnaar te kronen! In februari worden de winnaars bekendgemaakt.

 

Wat valt er te winnen?

  • Winnaar: 1 festivalpas per persoon (maximum 5) die meespeelt in de sketch. Hiermee krijg je toegang tot een aantal voorstellingen op een OPENDOEK-festival naar keuze (Landjuweelfestival, Spots op West, Toekoer).
  • Tweede plaats: 1 coaching-cheque van €40 per persoon (maximum 5) die meespeelt in de sketch.
  • Derde plaats: 1 goodiebag per persoon (maximum 5) die meespeelt in de sketch.

 

De andere deelnemers krijgen een verrassing als troostprijs!

 

Wat is TicketGang?

TicketGang is een online ticketverkoopsysteem, waarbij de leden van OPENDOEK zich aan een voordelig tarief kunnen aansluiten. Geïnteresseerd? Op onze site kan je enkele verhelderende instructievideo's terugvinden, die je helemaal wegwijs maken in TicketGang!