Het kan!

Wil jouw gezelschap graag een theateradviseur over de vloer krijgen? Maar is dat niet mogelijk doordat we in ‘ons kot’ moeten blijven? Geen nood, we hebben een oplossing! We bieden onze leden tijdens het coronaceen digitaal theateradvies aan. 

 

Dit kan op verchillende manieren en voor verschillende onderdelen van je creatieproces. Bijvoorbeeld:
 

1) Advies bij het lopende schrijf of creatieproces. Tijdens deze carona-tijd waarbij samenkomen in groep nog steeds niet mogelijk is, ben je misschien al wel bezig met teksten te kiezen, te ontleden of te adapteren naar de scène. Hierbij kan misschien een theateradviseur je wel van dienst zijn. Natuurlijk verloopt dit theateradvies in deze tijden online. 

 

2) Maar even terugkijken naar een productie van dit óf vorig seizoen om vooruit te kijken naar een volgende productie kan leerlijk zijn. Hiervoor bekijken we eerst je digitale captatie. Is deze niet kwaliteitsvol genoeg om degelijke feedback te krijgen dan kan het theateradvies niet doorgaan. 

 

Zo gaan we te werk:

  • Je vult het aanvraagformulier in om een theateradviseur digitaal over de vloer te krijgen en verduidelijkt waarvoor je advies wilt.
  • Je stuurt je digitale captatie naar speelhetslim@opendoek.be
  • Als de captatie kwalitatief genoeg is, zoeken we twee theateradviseurs.
  • We plannen een Skype-meeting voor het theateradvies. Daarop mogen maximum 3 personen van het gezelschap aanwezig zijn.
  • Nadien maak je als gezelschap een verslag van dit theateradvies en stuurt het twee weken na het gesprek op naar de theateradviseurs.

 

Opgelet!

Als je nu gebruik maakt van het digitaal theateradvies, kan je dit theaterseizoen (dat loopt tot augustus 2020) geen theateradvies meer aanvragen.

 

Heb je nog vragen?

Contacteer lennerd.carrein@opendoek.be