Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Fakkelteater Keldertheater , Hoogstraat 12, 2000 Antwerpen
  • Prijzen
    Basistarief: 16,00 €; Student: 14,00 €
  • Reservatie

Suzan en Nikki wonen al ruim een jaar samen. Hun liefde voor elkaar wordt op de proef gesteld als Kris en Maggie op bezoek komen.
Kris is de ex-geliefde van Nikki en heeft nog steeds gevoelens voor haar. Maggie is een notoire vrouwenverslindster die de tel is kwijt geraakt. Als Kris en Maggie -die elkaars bloed wel kunnen drinken- zich dan ook nog anders voordoen dan ze zijn, is de verwarring compleet.
Ondertussen is bovenbuurvrouw Caroline ervan overtuigd dat de machtsstrijd tussen de verschillende seksen een typische hetero-kwestie is.
Zij komt dan ook geregeld bij Suzan en Nikki klagen over de manier waarop haar man haar behandelt.
Uiteindelijk blijkt de praktijk toch anders te zijn dan de theorie. Onzekerheid, jaloezie, verlatingsangst en het verlangen om lief te hebben is een universeel gegeven.

Zullen de vrouwen hun Ware Liefde vinden?

Auteur Jennifer Rogers is gefascineerd door relaties. Haar toneelstukken zijn grappig, licht venijnig en soms wat absurdistisch, maar altijd liefdevol voor haar personages.
De opvoering "Ware Liefde (True Love)" mag gegeven worden met speciale toestemming van het I.B.V.A. Holland bv te Alkmaar (NL).

Bron: UiTinVlaanderen.be