Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Multatulitheater, Lange Vlierstraat 5, 2000 Antwerpen
  • Prijzen
    Basistarief: 14,00 €; 60+, studenten -26, groepen vanaf 20 personen: 13,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 03 231 68 14

‘Tussen drie en halfvier' van Jean-Claude Islert, vertaling/bewerking Guy Keeren, regie Tom De BeckkerLiegen kan leuk en spannend zijn. Dat heeft Sylvie tenminste altijd gedacht. Maar teveel is teveel. En daarom wil ze met haar echtgenoot Jack afspreken om er definitief mee te stoppen, dus geen leugenpoker meer. Ze wil hun leven als koppel terug opfrissen en een nieuwe kans geven, want tenslotte zien ze mekaar graag. Maar ze houdt er geen rekening mee dat Jack al een nieuwe date heeft gemaakt en dat een professionele leugenaar niet kan stoppen omdat hij zijn verhaal tot het einde wil volhouden, wat er ook gebeurt!

Het wordt dus voor Sylvie geen gemakkelijke opdracht vooral omdat Bert, haar laatste minnaar zijn job dreigt te verliezen als hij niet als alibi wil dienen voor Jack. Ze kan dus niet anders dan meedoen met het spel van de twee mannen en zij spelen op hoog niveau! Wie gaat uiteindelijk winnen? De liefde of de leugen? Spannend!

Een schitterende komedie van de auteur van ‘’t Is nu’t moment niet’!. Creatie voor Vlaanderen!Met Dirk Mortelmans, Marleen Jacobs, Roos Joris, Patrick Huenaerts en Helena Rothheut

Bron: UiTinVlaanderen.be