Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Parochiezaal Eppegem, Zenneweg 7, 1980 Eppegem (Zemst)
  • Prijzen
    Basistarief: 8,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 0468/30.91.53

Komedie van Benny Baudewijns in een regie van Dirk Belloy. Reserveren kan gebeuren elke dinsdag en donderdag vanaf 28 oktober 2019 tussen 19 en 20.30 uur op 0468/30.91.53 of via reservatie@kkstreven.be.

Na de zondagnamiddag voorstelling kan u opnieuw genieten van de vertrouwde pensen met appelmoes of krieken.

Het verhaal :

Het verhaal vertelt de ervaringen van begrafenisondernemer Verdoodt, die een funerarium runt met als motto 'Ge sterft maar één keer, dus maak er het beste van !'. Verdoodt en zijn helper Fernand verwachten een rustig weekend. Als Roger, een klant, naar aanleiding van een verkeersongeval binnengebracht wordt, is de gierige Verdoodt in zijn nopjes want hij hoort de kassa al rinkelen. Op het eerste zicht misschien niets speciaal maar het blijkt allemaal niet zo’n dooie boel te zijn als je wel zou verwachten. Als de familie op bezoek komt gaan de poppen volledig aan ’t dansen. In ‘het leven na de dood’ kom je namelijk heel wat interessante zaken te weten…

Ondanks de titel is het Fun...erarium een knappe komedie vol met knotsgekke situaties en sappige gesprekken, pure “Fun” dus. Wij garanderen onze toeschouwers alvast een ontspannende avond vol lachplezier.

Bron: UiTinVlaanderen.be