Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Parochiezaal Eppegem, Zenneweg 7, 1980 Eppegem (Zemst)
  • Prijzen
    Basistarief: 8,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 0468/30.91.53

Komedie van Benny Baudewijns in een regie van Dirk Belloy. Reserveren kan gebeuren elke dinsdag en donderdag vanaf 29 oktober 2019 tussen 19 en 20.30 uur op 0468/30.91.53 of via reservatie@kkstreven.be.

Na de zondagnamiddag voorstelling kan u opnieuw genieten van de vertrouwde pensen met appelmoes of krieken.

Het verhaal :

De gierige begrafenisondernemer Verdoodt runt samen met zijn (meestal dronken) hulpje Fernand een funerarium met als motto 'Ge sterft maar één keer, dus maak er het beste van !' Op een dag wordt Roger, slachtoffer van een verkeersongeval, binnengebracht. De gierige Verdoodt is in zijn nopjes want hij hoort de kassa al rinkelen. Op het eerste zicht niets speciaal maar het blijkt allemaal niet zo’n dooie boel te zijn als je wel zou verwachten. Als de familie langs komt gaan de poppen volledig aan het dansen…

Zin in een ontspannende avond vol lachplezier? Kom dan gerust naar ons funerarium en geniet van deze knappe komedie met knotsgekke situaties. Niet voor niet ligt de nadruk in “Het fun…erarium” op “fun”. En mocht je in de zaal bezwijken dan staat Verdoodt alvast paraat om je met open armen over u te ontfermen.

Bron: UiTinVlaanderen.be