Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Parochiezaal Eppegem, Zenneweg 7, 1980 Eppegem (Zemst)
  • Prijzen
    Basistarief: €8,00

Komische thriller van Norman Robbins in een regie van Dirk Belloy. Reserveren kan gebeuren elke dinsdag en donderdag vanaf 28 december 2021 tussen 19 en 20.30 uur op 0468/30.91.53 of via reservatie@kkstreven.be.

Na de zondagnamiddag voorstelling kan u opnieuw genieten van de vertrouwde pensen met appelmoes of krieken.

We voorzien de nodige maatregelen om alles zo Corona-veilig mogelijk te laten verlopen en vragen +12-jarigen hun “Covid Safe Ticket” te tonen aan de ingang.

Het verhaal :

De excentrieke en lugubere familie Tomb leeft al jaren volledig geïsoleerd van de buitenwereld in een afgelegen landhuis. Septimus, de vader des huizes, heeft zopas zijn laatste adem uitgeblazen en dus valt er een erfenis te verdelen.

Zijn vijf ongetrouwde kinderen, de huishoudster en zijn verpleegster verzamelen zich in de bibliotheek om van de huisadvocaat te horen wie welk deel van de erfenis krijgt. Elk van hen heeft een zonderling en geschift karakter. Maar dan blijkt dat op verzoek van de oude meneer Tomb ook een onbekende schrijfster van damesromans te zijn uitgenodigd.
Allen azen op de erfenis en gunnen elkaar het licht in de ogen niet. Het is het startsein voor een avond vol chaos, moorden en komische situaties.

Reserveer snel jullie plaatsen en geniet van een (ont)spannende toneelavond die ook de lachspieren op de proef stelt. Het is immers al zo lang geleden!