Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Gcdemelkerij, Brusselsesteenweg 3A, 1980 Zemst
  • Prijzen
    Basistarief: €14,00

Toneelkring Streven en fanfare ‘Hoop in de Toekomst’ uit Eppegem slaan de handen in elkaar voor dit unieke toneelspektakel. Reserveren kan vanaf dinsdag 14 juni 2022. De voorstellingen van vrijdag, zaterdag en zondagnamiddag zijn intussen uitverkocht. Een extra voorstelling zal plaatsvinden op zondag 20 november om 19u30. Hiervoor kan u reserveren via mail naar reservatie@kkstreven.be

Het toneelstuk ‘Brassed off’ vertelt het aangrijpende verhaal van een fanfare van mijnwerkers in de jaren 80, ten tijde van de dreigende mijnsluitingen in Engeland. Na hun dagtaak verzamelen de kompels om samen muziek te spelen. Hun doel: in de finale geraken van de landelijke muziekwedstrijd en kunnen optreden in de Royal Albert Hall. Maar met de sluiting van de mijnen lijkt ook hun fanfare in gevaar te komen.
Laat je meeslepen door dit soms rauwe, maar vooral heel warme toneelstuk waarin vriendschap en liefde centraal staan, doorspekt met een flinke dosis humor. Dit alles wordt overgoten met live gespeelde muzikale pareltjes door onze fanfare. Twee uur puur genieten van toneel en muziek!
‘Brassed off’ is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige film uit de jaren 90 met Ewan McGregor en Pete Postlethwaite.