Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Muziekacademie van Etterbeek, Oudergemlaan 124, 1040 Etterbeek (Brussel)
  • Prijzen
    Basistarief: 10,00 €; voor kinderen tot 12 jaar: 7,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 0495 25 43 99

Het stuk “de seut”.

Auteur: Peter Kremel en Regie: Yves Lambrechts.

Juliette, Babette en Rosette zijn drie ongetrouwde zussen die jarenlang met hun vader onder één dak hebben gewoond. Wanneer vader overlijdt, zijn de zussen erop gebrand om zijn erfenis te verdelen onder de oudste twee: Juliette, een bazige en dominante vrouw en Babette, een iets jonger, iets dommer, redelijk romantisch én lichtjes “oversext” exemplaar.
De jongste zus Rosette is andersvalide en hangt al jaren apathisch in een rolstoel. Rosette is hulpbehoevend, kan amper spreken en “selectief” doof.
Haar gedrag is meestal onvoorspelbaar en ongecontroleerd.
Juliette en Babette hebben op bevel van hun vader het grootste deel van hun leven zorg moeten dragen voor die arme sukkel van een Rosette en willen na zijn dood eindelijk van de erfenis én het leven beginnen genieten… in Benidorm of vanachter in een Porsche... ’t is al eender… als het maar zonder Rosette is!
De dames zitten dus wreed zenuwachtig en vol ongeduld te wachten op de komst van de notaris, die het testament komt voorlezen. De spanning stijgt!
Zal Babette haar blinkende zwarte Porsche én de prins van haar dromen kunnen versieren? Ligt het strand van Benidorm binnenkort binnen handbereik van Juliette? Zullen zij eindelijk de vele miljoenen(?) kunnen verdelen?
Of zorgt “de seut” Rosette voor een verrassing en steekt ze stokken in de
wielen?
U komt het allemaal te weten in “DE SEUT”.

Bron: UiTinVlaanderen.be