Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    parochiehuis Kristus Koning, Prinsenlaan 2, 9140 Temse
  • Prijzen
    Basistarief: 8,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 037111839

Bij reisbureau Trippie ergeren Brenda en Maggy zich aan hun irritante collega Lukas. De brave Maggy kan zich nog ietwat aanpassen. Maar bij Brenda loopt de wrevel hoog op. De eerste klant (Kamilla) wil met haar getrainde hond gaan schapen hoeden. Of reisbureau Trippie voor haar een schapenboer kan vinden. Lukas komt er meteen met zijn snater tussen. Met veel poeha en onorthodoxe middelen probeert hij Kamilla een duurdere reis aan te smeren. Zonder direct succes.
De tweede klant is een rijke, oude dame (Irène). Lucas slooft zich uit om Irène te overtuigen op cruise te gaan. Irène is geïnteresseerd, maar wil niet alleen op reis. Ze vraagt of Lucas als haar privé reisadviseur wil mee gaan. Haar voorstel is erg lucratief. Maar Lucas wil er nog over nadenken.
Directrice Liesbeth komt terug van een studiereis in Griekenland. Ze deelt mee dat ze in Griekenland een reisbureau wil beginnen. Eenmaal ze daar gevestigd is, wordt een van de collega's manager van dit reisbureau. De wedijver onder de collega's begint.
Dan duikt een vrolijke Griek op (Stavros). Stavros spreekt goed Nederlands. Hij gaat met Liesbeth het reisbureau in Griekenland opstarten. Was dit allemaal zakelijk of hebben die twee een romance? Vlotjes, maar toch gewiekst, manoeuvreert Stavros zich in de lopende zaken, zodat alles anders verloopt dan verwacht.
Als dan ook nog John, de man van Liesbeth langskomt wordt de zaak er niet simpeler op.

Bron: UiTinVlaanderen.be