Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Speelberg De Kosmos, Rodebergstraat 26, 8954 Westouter
  • Prijzen
    Basistarief: 10,00 €; -12: 5,00 €
  • Reservatie

INVITED
ULTIMA VEZ

Sinds 2011 is danser en choreograaf Seppe Baeyens nauw verbonden aan de werking van Ultima Vez.
Zijn nieuwe voorstelling komt er na intensief onderzoek naar de (podium)ruimte en het co-auteurschap binnen de hedendaagse dans. In 'INVITED' formuleert Baeyens zijn artistieke antwoord op de vraag hoe het publiek mee de choreografie bij een voorstelling kan schrijven. Met dans als gemeenschappelijke taal wil hij binnen gelimiteerde tijd en ruimte een gemeenschap stichten waarbij de grenzen tussen cast en publiek vervagen.
'INVITED' bestaat uit een diverse en intergenerationele groep performers die een weerspiegeling vormt van de samenleving van vandaag. Het publiek bekleedt een actieve rol en krijgt de kans het heft in eigen handen te nemen. De scenografie verbindt en verdeelt, wordt zichtbaar en onzichtbaar en leidt publiek en performers doorheen het collectief geschreven verhaal.

Genre: Bewegingstheater
Regie en Choreografie: Seppe Baeyens
Gecreëerd met: Emile Van Puymbroeck, Luke De Bolle, Chisom Onyebueke Chinaedu, Leonie Van Begin, Rosa Boateng, Oihana Azpillaga, Ischa Beernaert, Esther Motuanya, Roel Faes, Trui De Mulder, Adnane Lamarti, Seppe Baeyens, Frank Brichau, Stephan Verlinden, Elisabeth Wolfs, Leon Gyselynck
Originele muziek: Stef Heeren, Kwinten Mordijck, Karen Willems

Bron: UiTinVlaanderen.be