Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    Theater 't Schat, Magerstraat 78, 9070 Heusden (Destelbergen)
  • Prijzen
    Basistarief: 10,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 0468335532

Tragikomedie van Alan Ayckbourn - Regie: Elien Hanselaer
Restaurant "Essa de Calvi". Eigenaar Erneste Calvinu en zijn kelners Tuto, Bengie, Dinka en Aggi sloven zich uit om het de klanten naar hun zin te maken. Albert van de Ven, een welstellende aannemer, viert er de verjaardag van zijn vrouw Irene. Oudste zoon Patrick en zijn vrouw Stephanie en jongste zoon Tom, met zijn nieuw liefje Cindy, zijn uiteraard ook van de partij. Op het eerste zicht een "happy family". Maar schijn bedriegt! Onder invloed van wijn, pousse-café en andere speciale specialiteiten schilfert het dunne laagje beschavingsvernis van de feestvierders langzaam maar zeker af.
Ayckbourn zou Ayckbourn niet zijn als hij ook hier niet goochelt met de tijd. Op een meesterlijke en vakkundige manier neemt hij ons mee doorheen een weefsel van heden, verleden en toekomst. Vooruit- en achteruittrappend in de tijd leert hij ons dat het geluk – die momenten om nooit te vergeten – op het moment zelf nooit gevat worden.

Een schitterende bitterzoete komedie met een voyeuristisch tintje ... om nooit te vergeten.

Met: Nic Fruru, Marjan Vandoninck, Karel Van Overbeke, Anne Remerie, Gio Vandendaele, Beaudine Dermine, Frank D'Haene, Willem Vereecken, Jan De Cocker, Anne De Schrijver, Febe Byosière en Larsen Casubolo.

Bron: UiTinVlaanderen.be