Praktisch

  • Wanneer
  • Waar
    GBS De Puzzel, De Bruynlaan 19, 3130 Begijnendijk
  • Prijzen
    Basistarief: 7,00 €
  • Reservatie
    Bel naar 0499772126

We dachten dat we veilig waren. We hadden het mis! Zet je schrap voor onze 4e ‘Nacht der Gedrochten’ en leer enkele heerlijk foute personages kennen tijdens deze nieuwe komische toneelwandeling voor het hele gezin (vanaf 8 jaar).

Wat begint als een onschuldige wandeling verandert snel in een groot drama. Een lerares is al haar leerlingen kwijt. Helemaal overstuur hoopt ze dat wij mee gaan zoeken, maar dat ziet onze gids niet zitten. Onderweg begeleiden enkele zigeuners ons het bos in, recht naar hun waarzegster. Die lijkt iets meer te weten over de verdwijningen, maar vertelt zij wel alles? Ook een slager en een tandarts hebben er iets mee te maken, maar wat? Waar zijn de kinderen gebleven? Vinden we ze nog levend terug? Is het niet beter dat we zo snel mogelijk het bos uitlopen?
Om de 3 jaar organiseert Explosief vzw haar halloweentocht 'Nacht der Gedrochten', ondertussen een vaste waarde in Begijnendijk. In kleine groepjes wandelt het publiek van scène naar scène en beleeft iedereen een griezelkomedie op de eerste rij. De wandeling gaat door het bos en eindigt in de zaal van gbs De Puzzel. In totaal zijn er 5 scènes van telkens een kwartier.

Met veel humor worden zowel volwassenen als kinderen meegesleurd in een dol griezelavontuur - soms grappig, soms angstaanjagend. In tegenstelling tot de meeste halloweentochten zijn er hier geen verschietmomenten maar wandel je doorheen een volledige toneelvoorstelling.

'Nacht der Gedrochten' is het ideale evenement om Halloween te vieren, alleen, in groep of met het hele gezin (vanaf 8 jaar).

Bron: UiTinVlaanderen.be